Entiset sijoitus -ja osaomistuskissat

Tällä sivulla esitellään Waputtaren omistuksessa aiempina vuosina olleita kissoja.


FI*Waputtaren Mohikaani Matteo, EUR n 03

FI*Belagian Yrmelin ja IC FI*Waputtaren Taanielin poika Matteo muutti luovutusikäisenä sijoituskotiin Ouluun. Matteo tapasi noviisineito Sipriinan elokuussa 2017, mutta yhdistelmä ei valitettavasti onnistunut. Matteo ei ehtinyt tulla isäksi ennen sijoitussopimuksen päättymistä, ja siirtyi sijoitusomistajan nimiin kastroituna lokakuussa 2017.


Tosca, EUR d 02 62

Tosca oli Waputtaren nimissä luovutusikäisestä pennusta noviisiprojektin läpi omien pentujensa luovutusikään asti, vuosina 2015-2017, asuen Oulussa sijoituskodissa. Tosca on Angelique -pentueen emo ja siirtyi sijoituskodin nimiin sterilisaatioleikkauksen jälkeen marraskuussa 2017.

FI*Waputtaren Ukko Anshelminpoika, EUR a 02 64

FI*Elekatin Tillipionin ja IC Anshelmin poika Ukko muutti Espooseen helmikuussa 2017 osaomistussopimuksella. Ukosta tuli elokuussa 2017 Angelique -pentueen isä, ja Ukko siirtyi kokonaan espooslaisomistajansa nimiin.

FI*Belagian Yrmeli, "Dippi", EUR n

Dippi oli Waputtaren omistuksessa vuosina 2015-2016 asuen sijoituskodissa Lahdessa. Dippi on The Last Of The Mohicans -pentueen emo, ja siirtyi sijoitusomistajansa nimiin sterilisaatioleikkauksen jälkeen tammikuussa 2017.