Entiset sijoitus -ja osaomistuskissat

Tällä sivulla esitellään Waputtaren omistuksessa aiemmin olleita kissoja.

Sipriina, EUR a 02 64

Sipriina syntyi 30.4.2015 Alavudella ja muutti noin 4-kuukauden iässä sijoituskotiin Pohjanmaalle. Sipriina kävi noviisiluokassa helmikuussa 2017 lähes kaksivuotiaana ja pääsi eurooppalaisrekisteriin lupaavin arvosteluin. Sipriina ei hyväksynyt ensimmäistä mustavalkoista sulhasehdokasta, FI*Waputtaren Mohikaani Matteota. Onneksi seuraava mustavalkoinen sulhokandidaatti, CH FI*Waputtaren Emeljan, sai neidon hyväksynnän. Sipriinasta tuli maaliskuussa 2018 Waputtaren Masterpiece-pentueen emo. Sipriinalle tehtiin sterilisaatioleikkaus pentujen tultua luovutusikään ja toipilasajan jälkeen Sipriina muutti Waputtaren kotoa takaisin sijoitusomistajan luo.

Jeeli, EUR n 03

Jeeli syntyi 12.5.2017 Alavieskassa ja muutti Waputtaren kotoa sijoituskotiin Vaasaan noin 16-viikkoisena. Jeeli tuli isäksi Waputtaren Suomirock-pentueelle ja pääsi eurooppalaisrekisteriin näyttelyn noviisiluokan kautta toukokuussa 2018. Jeeli myös kastroitiin toukokuussa 2018 ja pentujen rekisteröinnin jälkeen omistajuus siirrettiin kokonaan sijoitusperheen nimiin.


FI*Waputtaren Mohikaani Matteo, EUR n 03

FI*Belagian Yrmelin ja IC FI*Waputtaren Taanielin poika Matteo muutti luovutusikäisenä sijoituskotiin Ouluun. Matteo tapasi noviisineito Sipriinan elokuussa 2017, mutta yhdistelmä ei valitettavasti onnistunut. Matteo ei ehtinyt tulla isäksi ennen sijoitussopimuksen päättymistä, ja siirtyi sijoitusomistajan nimiin kastroituna lokakuussa 2017.


Tosca, EUR d 02 62

Tosca oli Waputtaren nimissä luovutusikäisestä pennusta noviisiprojektin läpi omien pentujensa luovutusikään asti, vuosina 2015-2017, asuen Oulussa sijoituskodissa. Tosca on Angelique -pentueen emo ja siirtyi sijoituskodin nimiin sterilisaatioleikkauksen jälkeen marraskuussa 2017.

FI*Waputtaren Ukko Anshelminpoika, EUR a 02 64

FI*Elekatin Tillipionin ja IC Anshelmin poika Ukko muutti Espooseen helmikuussa 2017 osaomistussopimuksella. Ukosta tuli elokuussa 2017 Angelique -pentueen isä, ja Ukko siirtyi kokonaan espooslaisomistajansa nimiin.

FI*Belagian Yrmeli, "Dippi", EUR n

Dippi oli Waputtaren omistuksessa vuosina 2015-2016 asuen sijoituskodissa Lahdessa. Dippi on The Last Of The Mohicans -pentueen emo, ja siirtyi sijoitusomistajansa nimiin sterilisaatioleikkauksen jälkeen tammikuussa 2017.