Ukko ja Tosca saman katon alla!

04.06.2017

Tätä kirjoittaessa Ukko Anshelminpoika on kyläillyt meidän luona kaksi viikkoa ja Tosca reilun viikon. Romantiikkaa ei ole vielä ilmassa.

Ukko kotiutui synnyinkotiinsa ja tuttuun laumaan varsin nopeasti. Paras leikkikaveri on vuotta vanhempi uros Waputtaren Emeljan, ja rakas hoivaaja poikien emo Elekatin Tillipioni. Tosca sen sijaan asusteli ensimmäiset päivät omassa rauhallisessa huoneessaan. Yöt nukuin (ja nukun edelleen) tyttäreni kanssa Toscan huoneessa, jotta kissaneito tottuisi meihin, oppisi luottamaan sekä hyödyntämään tarjoamamme virikeloman palveluineen. Tosca pääsi valvotusti tutustumaan kotimme muihin tiloihin ja pian alkoikin omassa huoneessa oleskelu kyllästyttää. Nyt Toscakin saa olla vapaasti muiden kissojen joukossa päivisin, kun olemme kotosalla vahtimassa tai palvelemassa, miten sen nyt ottaa.

Toscan hormonit eivät vielä ole alkaneet hyrrätä, kunpa tässä pian tapahtuisi muutos! Ukkoa ja Toscaa kaivataan sijoituskoteihinsa, joten suotavaa olisi ettei kyläilyt venyisi tästä enää kovin paljoa pitemmiksi. Pariskunta olisi niin kaunis ja yhteensopiva, että todella koko sydämestäni toivon, että rakkaus lähtisi vielä roihuamaan.